Digitalni DC pogoni

Digitalni DC pogoni (DC Drives)


Parker ponuja široko paleto DC pogonov za raznovrstne industrijske aplikacije. Parkerjevi DC pogoni uporabljajo enako 32-bitno krmilno strukturo kot frekvenčni pretvorniki (AC pogoni) in tako zagotavljajo enako stopnjo funkcionalnosti kot primerljivi AC pogonski sistemi. Uporabniku omogoča, da ob simultani vključitvi AC in DC pogonskih sistemov v eno napravo, to krmili z enakim vmesnikom in programsko opremo.


DC590

Vhodna napetost: AC, 3x230V / 3×380-480V/ 3×500-690V
Izhodni tok: 15-2700A
Izhodna moč: 0,75-1495 kW
Feedback: priključna napetost/tahometer/enkoder
Komunikacije: RS232 / RS485 | CANopen | ControlNet | DeviceNet | Profibus | Ethernet TCP / IP | Link Communications | Modbus
Način delovanje: 4 ali 2 kvadrantno. Brez regeneracije, regeneracijsko ali Stack Controller
Delovna temperatura: 0-45C (15-165A) / 0-35C (180-270A) / 0-40C (380-2700A) / z upadom moči do maks. 55C
Dovoljena preobremenitev: 150% za 30s, 200% za 10s (odvisno od pogona-glej navodila)

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.- Čas trajanje do 6 mesecev

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika. - Čas trajanja 1 do 2 dni

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri