Frekvenčni pretvorniki

Frekvenčni pretvorniki (Frequency Inverters)

Podjetje GO TO d.o.o. je specialist za distribucijo in prodajo frekvenčnih pretvornikov. V začetku se je podjetje ukvarjalo z izdelavo lastnih pretvornikov pod blagovno znamko Go&Drive, danes pa smo ponudniki uglednih svetovnih proizvajalcev frekvenčnikov. V naši ponudbi lahko najdete frekvenčne pretvornike LS Industrial Systems in Parker.

_LSIS_

Serija pretvornikov S100
iG5A frekvenčni pretvornik

S100 je moderni frekvenčni pretvornik, ki ga odlikuje kompaktna oblika (tudi v IP66 izvedbi), visoka zmogljivost in uporabniku prijazna funkcionalnost. Za moči do 75 kW.

Frekvenčni pretvorniki serije M100 so namenjeni vsestranskim enofaznim motorskim aplikacijam do moči 2,2 kW.

Frekvenčniki iz skupine iG5A predstavljajo delovne konje, saj so s svojim price-performance ratingom, enostavno uporabo ter univerzalnostjo pravi prodajni hit med pretvorniki do 22 kW.

iE5 frekvenčnik
Pretvornik iS7
Frekvenčni pretvornik iV5

Serija iE5 korejskega proizvajalca LS Industrial Systems predstavlja cenovno ugodno in enostavno rešitev za krmiljenje motorjev moči do 400 W.

Serija iS7 omogoča pestro izbiro trifaznih frekvenčnikov v različnih konfiguracijah za moči od 0,75 do 375 kW. Omogoča veliko funkcionalnost z uporabniku prijaznimi meniji ter s številnimi opcijami, ki so na voljo.

Korejski proizvajalec LS Industrial Systems je seriji iV5 namenil uporabo v aplikacijah, ki vključujejo dvigala, žerjave in tračne linije. Znotraj serije pa dobimo tudi posebno prilagojene frekvenčne pretvornike.

Parker

Parker AC10 frekvenčnik
Frekvenčni pretvornik AC30
Parker AC690

AC10 je nova Parkerjeva rešitev na področju pogonov motorjev na izmenično napetost. V nasprotju z bolj zmogljivo AC30 ponuja nekaj manjšo zmogljivost ter manj dodatnih funkcionalnosti za nižjo ceno. Predstavlja Parkerjev vhodni model med frekvenčne regulatorje.

Frekvenčni pretvorniki AC30 omogoča izjemne nivoje krmiljenja motorjev za industrijske aplikacije za splošno rabo do 450 kW. Različne možnosti komunikacij, zaprtozančnih sistemov ter razširitve so na opcije. Izvedba z 30V, 30P,30D.

AC690 je zasnovan tako, da ustreza zahtevam vseh aplikacij pogonov do moči do 1000 kW, od enostavnega krmiljenja hitrosti z enim motorjem do najsodobnejših integriranih večsistemskih sistemov.

Dodatna oprema za frekvenčne pretvornike

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.- Čas trajanje do 6 mesecev

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika. - Čas trajanja 1 do 2 dni

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri