Frekvenčni pretvorniki

Podjetje GO TO d.o.o. je specialist za distribucijo in prodajo frekvenčnih pretvornikov. V začetku se je podjetje ukvarjalo z izdelavo lastnih pretvornikov pod blagovno znamko Go&Drive, danes pa smo ponudniki uglednih svetovnih proizvajalcev frekvenčnikov. V naši ponudbi lahko najdete frekvenčne pretvornike LS Industrial Systems, Invertek Drives in Parker.

_LSIS_

iE5 frekvenčnik
iC5 frekvenčni pretvornik
iG5A frekvenčni pretvornik

Serija iE5 korejskega proizvajalca LS Industrial Systems predstavlja cenovno ugodno in enostavno rešitev za krmiljenje motorjev moči do 400 W.

Frekvenčni pretvorniki serije iC5 so namenjeni vsestranskim enofaznim motorskim aplikacijam do moči 2,2 kW.

Frekvenčniki iz skupine iG5A predstavljajo delovne konje, saj so s svojim price-performance ratingom, enostavno uporabo ter univerzalnostjo pravi prodajni hit med pretvorniki do 22 kW.

Serija pretvornikov S100
Pretvornik iS7
Frekvenčni pretvornik iV5

S100 je moderni frekvenčni pretvornik, ki ga odlikuje kompaktna oblika (tudi v IP66 izvedbi), visoka zmogljivost in uporabniku prijazna funkcionalnost. Za moči do 75 kW.

Serija iS7 omogoča pestro izbiro trifaznih frekvenčnikov v različnih konfiguracijah za moči od 0,75 do 375 kW. Omogoča veliko funkcionalnost z uporabniku prijaznimi meniji ter s številnimi opcijami, ki so na voljo.

Korejski proizvajalec LS Industrial Systems je seriji iV5 namenil uporabo v aplikacijah, ki vključujejo dvigala, žerjave in tračne linije. Znotraj serije pa dobimo tudi posebno prilagojene frekvenčne pretvornike.

Invertek Drives

OPTIDRIVE E2
OPTIDRIVE E3
OPTIDRIVE P2

Invertekova serija OPTIDRIVE E2 je večnamenska skupina frekvenčnikov za moči od 0,37 do 11 kW. Narejeni so v 3 različnih velikostih ter v treh različnih ohišjih z zaščito IP20 in IP66. Pri tem obstajata ločeni podseriji za enofazni ter trifazni preklop.

OPTIDRIVE E3 je nova večnamenska serija, ki bo počasi nadomestila starejšo E2. Namenjena je za krmiljenje motorjev moči od 0,37 do 22 kW, odlikuje pa jo energetska varčnost. Omogoča tudi vektorsko delovanje. Serija E3 ima tudi svojo enofazno podserijo.

OPTIDRIVE P2 je rešitev za močnejše aplikacije moči od 0,75 do 250 kW, ki se nahaja v ohišjih 8 različnih velikosti s 3 različnimi zaščitami (IP20, IP55, IP66).

OPTIDRIVE ECO
Invertek OPTIDRIVE Elevator

OPTIDRIVE ECO je serija frekvenčnikov, ki je namenjena poganjanju črpalk in HVAC aplikacij. Uporaba posebnih prednastavljenih aplikacijskih modulov (industrijski, črpalka, ventilator) omogoča enostaven zagon tudi za manj izkušene uporabnike.

OPTIDRIVE Elevator iz Invertekove ponudbe pretvornikov je namenjen uporabi v dvigalih z močjo med 0,37 in 37 kW.

Parker

Parker AC10 frekvenčnik
Frekvenčni pretvornik AC30
Parker AC690

AC10 je nova Parkerjeva rešitev na področju pogonov motorjev na izmenično napetost. V nasprotju z bolj zmogljivo AC30 ponuja nekaj manjšo zmogljivost ter manj dodatnih funkcionalnosti za nižjo ceno. Predstavlja Parkerjev vhodni model med frekvenčne regulatorje.

Serija AC30 je najzmogljivejša Parkerjeva serija frekvenčnih pretvornikov, ki jo odlikuje dober vektorski način delovanja ter širok nabor komunikacijskih ter drugih funkcionalnosti, bodisi v vgrajeni različici, bodisi kot dodatna opcija.

AC690 je starejša serija frekvenčnih pretvornikov, ki se počasi poslavja. Vseeno pa jo odlikuje visoka zmogljivost za aplikacije od 0,75 do 1000 kW in dobre komunikacijske možnosti.

Dodatna oprema za frekvenčne pretvornike
Potenciometer za frekvenčne pretvornike

Potenciometer

EMC filtri

Filter

Potenciometer in stikalo za frekvenčnike

Potenciometer in stikalo v ohišju

DC dušilka za frekvenčni pretvornik

Dušilka

Zavorni upor za frekvenčni regulator

Zavorni upor

Zavorna enota za pretvornik

Zavorna enota

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika.

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri