Invertek

Invertek Drives

Britansko podjetje Invertek Drives Ltd. se ukvarja z načrtovanjem, proizvodnjo in trženjem elementov za elektronsko regulacijo vrtljajev elektromotorjev. Celotno delovanje podjetja, vključno s področjem raziskav in razvoja, ustreza  ISO 9001:2008 standardu. Edinstveno in inovativno zasnovani Invertekovi frekvenčni pretvorniki z Optidrive tehnologijo zagotavljajo uporabniku prijazno uporabo in namestitev.

Več si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Katalog produktov

Produkti

OPTIDRIVE E3

Invertekova serija OPTIDRIVE E2 je večnamenska skupina frekvenčnikov za moči od 0,37 do 11 kW. Narejeni so v 3 različnih velikostih ter v treh različnih ohišjih z zaščito IP20 in IP66.

OPTIDRIVE E2 za enofazne motorje je podserija OPTIDRIVE E2, ki je posebej prilagojena za enofazne motorje s štartnim kondenzatorjem ter za motorje z zasenčenimi poli.

OPTIDRIVE E3 je nova večnamenska serija, ki bo počasi nadomestila starejšo E2. Namenjena je za krmiljenje motorjev moči od 0,37 do 22 kW, odlikuje pa jo energetska varčnost. Omogoča tudi vektorsko delovanje.

OPTIDRIVE ECO
OPTIDRIVE P2

OPTIDRIVE ECO je serija frekvenčnikov, ki je namenjena poganjanju črpalk in HVAC aplikacij. Uporaba posebnih prednastavljenih aplikacijskih modulov (industrijski, črpalka, ventilator) omogoča enostaven zagon tudi za manj izkušene uporabnike.

OPTIDRIVE P2 je rešitev za močnejše aplikacije moči od 0,75 do 250 kW, ki se nahaja v ohišjih 8 različnih velikosti s 3 različnimi zaščitami (IP20, IP55, IP66).