Invertek

Invertek Drives

Britansko podjetje Invertek Drives Ltd. se ukvarja z načrtovanjem, proizvodnjo in trženjem elementov za elektronsko regulacijo vrtljajev elektromotorjev. Celotno delovanje podjetja, vključno s področjem raziskav in razvoja, ustreza  ISO 9001:2008 standardu. Edinstveno in inovativno zasnovani Invertekovi frekvenčni pretvorniki z Optidrive tehnologijo zagotavljajo uporabniku prijazno uporabo in namestitev.

Več si lahko preberete na njihovi spletni strani.

Katalog produktov

Produkti

OPTIDRIVE E3

Invertekova serija OPTIDRIVE E2 je večnamenska skupina frekvenčnikov za moči od 0,37 do 11 kW. Narejeni so v 3 različnih velikostih ter v treh različnih ohišjih z zaščito IP20 in IP66.

OPTIDRIVE E2 za enofazne motorje je podserija OPTIDRIVE E2, ki je posebej prilagojena za enofazne motorje s štartnim kondenzatorjem ter za motorje z zasenčenimi poli.

OPTIDRIVE E3 je nova večnamenska serija, ki bo počasi nadomestila starejšo E2. Namenjena je za krmiljenje motorjev moči od 0,37 do 22 kW, odlikuje pa jo energetska varčnost. Omogoča tudi vektorsko delovanje.

OPTIDRIVE ECO
OPTIDRIVE P2

OPTIDRIVE ECO je serija frekvenčnikov, ki je namenjena poganjanju črpalk in HVAC aplikacij. Uporaba posebnih prednastavljenih aplikacijskih modulov (industrijski, črpalka, ventilator) omogoča enostaven zagon tudi za manj izkušene uporabnike.

OPTIDRIVE P2 je rešitev za močnejše aplikacije moči od 0,75 do 250 kW, ki se nahaja v ohišjih 8 različnih velikosti s 3 različnimi zaščitami (IP20, IP55, IP66).

 

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.- Čas trajanje do 6 mesecev

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika. - Čas trajanja 1 do 2 dni

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri