L7P

L7P je model servo pogona serije L7, ki omogoča pozicioniranje s pomočjo 64 indeksov brez uporabe nadrejenega krmilnika. Omogoča razpon moči do 15 kW z napajanjem 3x230V (L7PA) ali 3x400V (L7PB). Programiranje je omogočeno v brezplačnem in uporabniku prijaznem programskem okolju Drive CM. L7P povežemo z računalnikom preko USB povezave, za povezavo z drugimi napravami (krmilniki ali drugimi servo napravami) pa je na voljo Modbus RTU (RS-422). Multi-drop metoda omogoča zaporedno povezavo do 31 servo pogonov, kar omogoča usklajeno delovanje. L7P ima na voljo 16 digitalnih vhodov, 8 digitalnih izhodov, 2 analogna vhoda in 2 analogna izhoda. Delovanje je možno v 4 načinih delovanja: delovanje z indeksi, pozicioniranje, nadzor hitrosti in nadzor navora.

Specifikacije:

L7PA

Napajalna napetost: 3x230V, 50-60 Hz ali 3x400V, 50-60 Hz
Kontrolna napetost: 1x230V, 50-60 Hz ali 1x400V, 50-60 Hz
Nazivni tok: 1,4-76 A
Maksimalni (vršni) tok: 4,2 -190 A
Podpora enkoderjem:
Quadrature(Incremental), BiSS-B, BiSS-C(Absolute, Incremental), Tamagawa Serial(Absolute, Incremental), EnDat 2.2
Komunikacija : RS-422 (MODBUS-RTU), USB
Načini nadzora: indeksi, hitrost, položaj, navor
I/O enote: 16 digitalnih vhodov, 8 digitalnih izhodov, 2 analogna vhoda, 2 analogna izhoda

L7PB

Napajalna napetost: 3x400V, 50-60 Hz
Kontrolna napetost: 1x400V, 50-60 Hz
Nazivni tok: 3,7-39 A
Maksimalni (vršni) tok: 11,1 -97,5 A
Podpora enkoderjem:
Quadrature(Incremental), BiSS-B, BiSS-C(Absolute, Incremental), Tamagawa Serial(Absolute, Incremental), EnDat 2.2
Komunikacija : RS-422 (MODBUS-RTU), USB
Načini nadzora: indeksi, hitrost, položaj, navor
I/O enote: 16 digitalnih vhodov, 8 digitalnih izhodov, 2 analogna vhoda, 2 analogna izhoda

Prikaz čelne plošče:

Oznake:

Katalog

Navodila

Programska oprema

Certifikati

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.- Čas trajanje do 6 mesecev

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika. - Čas trajanja 1 do 2 dni

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri