LS Industrial Systems

Podatki o podjetju:

Sedež podjetja LS

Ime podjetja: LSIS Co., Ltd
Direktor: Ja-Kyun Koo
Ustanovitev: 1974
Št. zaposlenih: 3500
Sedež: LS Tower, Anyang-si, Gyeonggi-do, Južna Koreja
Proizvodni obrati: Cheongju, Cheonan, Busan, Dalian, Wuxi, Hubei, Hanoi
Podružnice: Dalian, Wuxi, Hanoi, Dubai, Amsterdam, Tokyo, Chicago
Razvojni centri: Anyang, Cheongju, Cheonan,Busan, Shanghai

Produkti:

  • Zelena industrija (fotovoltaika, električna vozila, pametna omrežja, močnostni polprevodniki)
  • Energetske rešitve (nizko in srednjenapetostna stikalna tehnika, transformatorji, oprema za elektrarne, električni merilci,…)
  • Avtomatizacija (krmilniki, prikazovalniki, servo sistemi in procesna avtomatizacija)
  • Pogoni za elektromotorje (nizko in srednjenapetostni frekvenčni pretvorniki, mehki zagoni)
  • Transport (železniške in druge rešitve)
Zgodovina podjetja

Leta 1974 je bilo ustanovljeno pod imenom Lucky Packing Co., a se je leta 1987 preimenovalo v Goldstar Industrial Systems in hitro raslo. Leta 1991 se je začelo širiti v tujino, saj je del proizvodnje preselilo na Tajsko. Prelomno leto je bilo 1993, ko je izvoz presegel 100 milijonov ameriških dolarjev. Podjetje je kupil LG in leta 1995 se je preimenovalo v LG Industrial Systems. Sledila je hitra rast in odpiranje podružnic v tujini, do leta 2005 ko se je ponovno preimenovalo v LS Industrial Systems. LS kot kratica za Leading Solution (vodilni ponudnik rešitev). Sledila je nadaljna rast z usmeritvijo v razvoj in odpiranjem novih razvojnih centrov. Posledično so deževale nagrade za uspešnost, kot je bila recimo uvrstitev med 500 najhitreje rastočih svetovnih podjetij (2008) in med najboljših 100 svetovnih inovatorjev (2014).

GO TO s podjetjem LS sodeluje že več kot 8 let, zastopamo in distribuiramo naslednje njihove programe:

Frekvenčni pretvorniki:

Frekvenčni pretvornik iE5
iC5 frekvenčni pretvornik
frekvenčni pretvornik iG5A

Serija iE5 korejskega proizvajalca LS Industrial Systems predstavlja cenovno ugodno in enostavno rešitev za krmiljenje motorjev moči do 400 W.

Frekvenčniki serije iC5 so namenjeni vsestranskim enofaznim motorskim aplikacijam do moči 2,2 kW.

Frekvenčniki iz skupine iG5A predstavljajo delovne konje, saj so s svojim price-performance ratingom, enostavno uporabo ter univerzalnostjo pravi prodajni hit med pretvorniki do 22 kW.

Frekvenčni pretvornik S100
Pretvornik iS7
Frekvenčni pretvornik iV5

S100 je moderni frekvenčni pretvornik, ki ga odlikuje kompaktna oblika (tudi v IP66 izvedbi), visoka zmogljivost in uporabniku prijazna funkcionalnost. Za moči do 75 kW.

Serija iS7 omogoča pestro izbiro trifaznih frekvenčnikov v različnih konfiguracijah za moči od 0,75 do 375 kW. Omogoča veliko funkcionalnost z uporabniku prijaznimi meniji ter s številnimi opcijami, ki so na voljo.

Korejski proizvajalec LS Industrial Systems je seriji iV5 namenil uporabo v aplikacijah, ki vključujejo dvigala, žerjave in tračne linije. Znotraj serije pa dobimo tudi posebno prilagojene frekvenčnike.