Miniaturni kontaktorji

Miniaturni kontaktorji (Miniature Contactors)

LS miniaturni kontaktorji so primerni za preklapljanje manjših elektromotorjev, luči in električnega ogrevanja. Izdelani so za različne načine priklopa, kot so vijačne in vzmetne sponke, faston priklop ter tudi za spajkanje na PCB. Termični preobremenitveni releji omogočajo enostavno pritrditev za zaščito motorjev. Poleg tega so na voljo tudi druge dodatne enote kot so pomožni kontakti, prenapetostni filtri, časovniki,… Majhna poraba električne energije pa omogoča direktno povezavo s PLC-ji brez uporabe vmesnih relejev.
Bimetalni rele GTK
Kontaktna letev
Pomožni kontaktor za čelno montažo
Prenapetostni filter
Mehanska blokada

Miniaturni kontaktor GMC

Bimetalni rele GTK

Montažna letev za GTK

Pomožni kontakt

Prenapetostni filter

Mehanska blokada

Podrobnosti:
  • AC1: 20A-690VAC/220 VDC
  • možnost pritrditve na DIN letev oziroma na montažno ploščo z vijačenjem
  • kontakti s premazom iz srebra
  • vijačne oziroma vzmetne sponke za priklop vodnikov
  • dobavljive tudi verzije s fastoni ter za spajkanje na PCB plošče

Material: polikarbonat
Stopnja zaščite IP20

Katalog

Katalog miniaturnih kontaktorjev

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.- Čas trajanje do 6 mesecev

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika. - Čas trajanja 1 do 2 dni

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri