Močnostni kontaktorji

Močnostni kontaktorji (Contactors)

Močnostni kontaktorji so elektromagnetno vodena stikala za priklapljanje elektromotorjev ter ostalih ohmskih, induktivnih in kapacitivnih bremen. Ponujajo možnost namestitve številnih dodatnih enot, kot so pomožni kontakti, termični releji, prenapetostni filtri,…

Podrobnosti:

• AC1: do 900A;
• AC3: do 800A;
• za priklop enosmernih in izmeničnih bremen;
• možnost priklopa tuljave z zgornje ter spodnje strani;
• vgrajeni pomožni kontakti;
• natične enote, pomožni kontakti;
• kontaktorji tipa MC so standardnih dimenzij;
• kontakti so zaščiteni pred prahom;
• v kombinaciji z LS Industrial Systems motorskimi zaščitnimi stikali se jih uporablja kot zagonske enote, kjer ni potrebno vgraditi dodatnih varovalk;
• material: polikarbonat;
• stopnja zaščite: IP20/IP10.

Katalog

Katalog močnostnih kontaktorjev in bimetalnih relejev
Tehnično navodilo za močnostne kontaktorje in bimetalne releje

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.- Čas trajanje do 6 mesecev

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika. - Čas trajanja 1 do 2 dni

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri