Motion Controllers LS

Motion Controllers

XMC-E32A programmable motion controller (programabilni krmilnik gibanja) realizira avtomatizacijo proizvodne industrije s stroškovno učinkovito in enostavno ter uporabniku prijazno inženirsko rešitvijo. XMC-E32A ponuja funkcije nadzora gibanja, ki temeljijo na visoki zmogljivosti EtherCAT, skupaj z različnimi vgrajenimi funkcijami, specializiranimi za numerično krmiljenje. Poleg LSIS PLC, HMI in servo izdelkov vam bo XMC-E32A pomagal ustvariti še boljšo in bolj optimalno rešitev.

Tehnične lastnosti:
– EtherCAT-based Motion Control System
– Servo Drive 32 axes, Remote 32 I/Os
– CAM control 100~32,768 points (Up to 32 CAM Profiles)
– Supports G-code/M-code/NC commands
– Cycle Times 0.5/1/2/4ms (same as primary task’s cycle time)
– SD Card Slot -Max. 8GB
– Ethernet: Auto/ 10Mbps/ 100Mbps
– USB2.0, 1 channel
– Loader Service (XG5000)
– XGT Protocol (LS protocol), Modbus TCP
– FTP Server : Able to Read/Write SD Memory Files from Other Devices
– SNTP Client : Real-time Synchronization with Server

– AC100V~AC240V / 50~60Hz

– Mere (DxVxG): 188 x 101 x 82.4 mm
– Teža: 0.79 kg

Izdelki:

Katalog in navodila


Katalog
Navodila za uporabo

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.- Čas trajanje do 6 mesecev

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika. - Čas trajanja 1 do 2 dni

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri