O podjetju

Podjetje GO TO d.o.o. je specializirana za prodajo in distribucijo avtomatizacijskih komponent. Posebej smo specializirani za frekvenčne pretvornike in servo sisteme. Zgodovina podjetja sega v leto 1991. Strast do elementov strojne avtomatizacije se je pokazala v samostojnem razvoju in proizvodnji frekvenčnih pretvornikov do moči 11kW. Z razvojem lastne blagovne znamke frekvenčnih pretvornikov GO & DRIVE smo zaradi povečanega obsega dela v letu 2008 preselili naše podjetje iz Ljubljane na novo lokacijo v Kamniku.

Razširili smo svoje poslovanje in postali distibuter za podjetja kot so LS Industrial Systems, Parker, Emotron, Seneca, Fairford in Mean Well. V letu 2017 smo se zaradi boljše in dostopnejše lokacije ponovno preselili, tokrat v industrijsko cono Trzin pri Ljubljani.

Zaradi naših znanj in prodajnih izkušenj smo se v leti 2019 odločili, da odpremo spletno trgovino v kateri smo še bolj optimizirali in poenostavili proces naročanja različnih produktov za naše stranke.

Naše podjetje ima več kot 25 let izkušenj na področju industrijske avtomatizacije in konstatno rast. Imamo dober izbor različnih izdelkov po zelo konkurenčnih cenah. Naša glavna prednost je veliko skladišče z dobro zalogo različnih izdelkov. S tem lahko zagotovimo kratke dobavne roke in uspešen, stroškovno učinkovit nakup kakovostnih izdelkov. Z leti smo uspeli pridobiti veliko stalnih strank in zelo visoko raven zadovoljstva ter zaupanja v naše podjetje.

About us


The company GO TO d.o.o. is specialized in sale and distribution of automation components. We are specially specialized for frequency converters and servo systems. The history of the company goes way back into the year of 1991. The passion for the elements of machine automation was manifested in independent development in the production of frequency converters up to a power of 11kW. With the development of our own brands of frequency converters GO & DRIVE, due to the increased scope of work in 2008, we moved our company from Ljubljana to a new location in Kamnik.

We expanded our business to represent LS Industrial Systems, Parker, Emotron, Seneca, Fairford and Mean Well, and the launch services for servicing our products. In 2017, due to traffic growth we moved again, this time into the Industrial Zone Trzin near Ljubljana.

Due to our know how and a lot of sale experiences we decided to go global in year of 2019. We opened our first super webstore in which we made the customer experience and orders even more easy & automized.

Our company has more than 25 years of experiences in the industrial automation business and is growing continuously. We have a good range of different products and very competitive prices. Our main advantage is our big warehouse with a good stock of different products. By doing this, we can guarantee short delivery times and a successful, cost-effective purchase of quality products. Over the years we managed to get a lot of frequent customers and a very high customers satisfaction level.

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.- Čas trajanje do 6 mesecev

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika. - Čas trajanja 1 do 2 dni

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri