O podjetju

Začetki podjetja GO TO d.o.o. segajo v leto 1991, ko se je strast do elementov za strojno avtomatizacijo manifestirala v samostojen razvoj in proizvodnjo frekvenčnih pretvornikov do moči 11kW. Z razvojem lastne blagovne znamke frekvenčnih pretvornikov GO&DRIVE smo zaradi povečanega obsega dela leta 2008 svoje prostore iz Ljubljane preselili na novo lokacijo, Ljubljansko cesto 45 v Kamniku. Naša dejavnost se je kasneje razširila na zastopstvo znamk LS Industrial Systems, Invertek Drives, Parker, Emotron, Seneca, Fairford in Mean Well, ter na storitve zagona in servisa pri nas kupljenih produktov. V letu 2017 smo se zaradi rasti prometa ponovno selili, tokrat v Industrijsko cono Trzin, kjer nas najdete na naslovu Brezovce 6.

Zakaj se odločiti za naše podjetje? S strokovnostjo in dolgoletnimi izkušnjami vam ponujamo optimalne storitve in izdelke za optimalno ceno. Temeljne vrednote podjetja so:

  • ODKRITOST,
  • STROKOVNOST in
  • ODGOVORNOST.

Da smo zaupanja vredno podjetje, nam vsakodnevno izkazujejo naše stranke, s katerimi razvijamo partnerske in dolgoročne odnose. Našim strankam smo vedno na voljo s svetovanjem in tehnično pomočjo, zato se naše sodelovanje ne konča z nakupom izdelka.