O podjetju

Začetki podjetja GO TO d.o.o. segajo v leto 1991, ko se je strast do elementov za strojno avtomatizacijo manifestirala v samostojen razvoj in proizvodnjo frekvenčnih pretvornikov do moči 11kW. Z razvojem lastne blagovne znamke frekvenčnih pretvornikov GO&DRIVE smo zaradi povečanega obsega dela leta 2008 svoje prostore iz Ljubljane preselili na novo lokacijo, Ljubljansko cesto 45 v Kamniku. Naša dejavnost se je kasneje razširila na zastopstvo znamk LS Industrial Systems, Invertek Drives, Parker, Emotron, Seneca, Fairford in Mean Well, ter na storitve zagona in servisa pri nas kupljenih produktov. V letu 2017 smo se zaradi rasti prometa ponovno selili, tokrat v Industrijsko cono Trzin, kjer nas najdete na naslovu Brezovce 6.

Zakaj se odločiti za naše podjetje? S strokovnostjo in dolgoletnimi izkušnjami vam ponujamo optimalne storitve in izdelke za optimalno ceno. Temeljne vrednote podjetja so:

  • ODKRITOST,
  • STROKOVNOST in
  • ODGOVORNOST.

Da smo zaupanja vredno podjetje, nam vsakodnevno izkazujejo naše stranke, s katerimi razvijamo partnerske in dolgoročne odnose. Našim strankam smo vedno na voljo s svetovanjem in tehnično pomočjo, zato se naše sodelovanje ne konča z nakupom izdelka.

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika.

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri