Pegasus

LS Industrial Systems je s serijo PEGA (Pegasus) prinesel na trg koncept integriranega servo sistema, ki v eni napravi združuje servo motor, pogon in enkoder. Na voljo so produkti moči od 50W do 300W (nazivni tok: 1,77A – 6,8A). Prednosti serije Pegasus so predvsem varčevanje s prostorom ter enostavna in cenejša inštalacija.

Specifikacije

PEGA (Pegasus)

Moč: 50 – 300W
Navor: 0,16 – 0,95 Nm
Nazivni tok motorja: 1,77 – 6,8 A
Maksimalni tok motorja: 3,54 – 13,6 A
Vhodna napetost: DC, 48-60 W
Način delovanja: PWM krmiljenje toka
I/O priključki: 4 digitalni vhodi, 2 digitalna izhoda
Komunikacija: USB, EtherCAT
Varnost: STO

Priključki

Oznake

 

Katalog

Navodila

Programska oprema

Certifikati

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.- Čas trajanje do 6 mesecev

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika. - Čas trajanja 1 do 2 dni

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri