Politika zasebnosti

Izjava o varovanju osebnih podatkov (GDPR)

Osebni podatki

Vaše osebne podatke zbiramo za različne namene:

• Pomoč pri samem nakupu
• Tehnična pomoč pri uporabi
• Za pošiljanje marketinških materialov

Naša prioriteta je, da je vaš nakup na naši spletni strani poteka čimbolj tekoče je razumljiv za uporabo in da nudimo najboljšo ponudbo za vas.

Vaše osebne podatke , ki ste nam jih posredovali uporabljamo izključno za potrebe naročila kot so:

• Pošiljanje ponudb
• Pošiljanje računov
• Pošiljanje informativnih gradiv
• Pošiljanje potrjenih naročil
• Pošiljanje e-novičk in ciljno oglaševanje

S privolitvijo k obdelavi vaših osebnih podatkov se strinjate, da lahko osebne podatke uporabljamo tudi za namene statistične obdelave podatkov, za namene neposrednega trženja, pregledovanja, za prilagajanje ponudbe za tržne raziskave, za obveščanje o naši ponudbi, akcijah in novih izdelkih, za obveščanje o storitvah podjetja GO TO d.o.o.

Vsi zaposleni pri podjetju GO TO d.o.o., ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z določili Pravilnika o zavarovanju osebnih podatkov in z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžni upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne strani www.GOTO.si.

Uporabnik lahko kadarkoli zaprosi podjetje GO TO d.o.o., da preneha uporabljati svoje osebne podatke, bodisi začasno ali stalno. Oseba lahko zahteva tudi pregled podatkov ali posodabljanje v zbirki podatkov. Prav tako ima uporabnik pravico, da zahteva popoln izbris njegovih osebnih podatkov. Vsi osebni podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, ponarejanjem, uničenjem, manipulacijo ter nepooblaščenim dostopom ali razkritjem s strani tretjih oseb.

Pravica do informacij

V primeru vprašanj ali nejasnosti v zvezi z varovanjem osebnih podatkov vas prosimo, da nas kontaktirate na:
GO TO d.o.o.
Brezovce 6
1236 Trzin
E-mail: info@goto.si

V skladu z veljavnimi predpisi vam bomo obvestili kateri osebni podatki so zbrani v pisni obliki.

Hramba vaših osebnih podatkov

Z vašim soglasjem lahko vaše osebne podatke hranimo tako dolgo dokler so potrebni za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani. V nasprotnem primeru lahko hranimo podatke po ustrezni zakonodaji oziroma v skladu z zakonom, tj. 10 let za registrirane uporabnike, 5 let za vse druge uporabnike in dokler uporabnik (kupec) sam ne poda izjave za izbris ali odjavo od e-novičk oziroma dokler prodajalec ne preneha z tržno dejavnostjo.

Varovanje vaše zasebnosti

Podjetje GO TO d.o.o. ponuja ustrezne tehnološke in organizacijske rešitve za zaščito vaših osebnih podatkov. Vsak shranjeni osebni podatek jemljemo skrajno resno in ga uporabljamo le v zgoraj navedenih primerih. Vsak prenos osebnih podatkov na spletnem mestu se izvaja v varnem načinu s protokolom SSL (Secure Sockets Layer). Vsi podatki so šifrirani in se v tej obliki prenesejo tudi na naš strežnik. Ta način preprečuje, da bi kdorkoli prestregel vaše osebne podatke, ki ji pošiljate v našo spletno trgovino.
________________________________________

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.- Čas trajanje do 6 mesecev

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika. - Čas trajanja 1 do 2 dni

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri