Servo pogoni

Široka paleta LS X-motion linije bo zadovoljila vaše zahteve za sisteme gibanja z optimalno uporabo. Servo sistemi LS X-motion se ponašajo z dobro funkcionalnostjo, visoko natančnostjo ter visoko hitrostjo krmiljenja.

Ključne prednosti:
• Enostavna nastavitev povečanja z avtomatsko funkcijo ocenjevanja vztrajnosti
• Enkoder z dvosmerno serijsko komunikacijo visoke hitrosti
• Serijski enkoder z visoko ločljivostjo (16-bitni · 21-bitni)
• Vgrajen regenerativen zavorni upor v pogonu
• Plug-in sistem
• Enostavna nadgradnja strojne programske opreme
• Visoka zmogljivost in odprto omrežje
• L7 pogon z vgrajenim vmesnikom EtherCAT
• Funkcija varnega vrtilnega momenta
• Funkcija zajemanja položaja visoke hitrosti
• Funkcija nastavitve, povezana z XGT serijo LSIS

Serija L7:

Katalog

PROGRAMSKA OPREMA:

LIVE I.C.E. je programsko okolje namenjeno nastavitvi, diagnostiki ter arhiviranju parametrov servo pogonov L7S in L7N. Program lahko prenesete tukaj.

Navodila za uporabo programa LIVE I.C.E.


DRIVE CM je programsko okolje, namenjen servo pogonom L7NH in L7P. Program lahko prenesete tukaj.

Navodila za uporabo Drive CM

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.- Čas trajanje do 6 mesecev

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika. - Čas trajanja 1 do 2 dni

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri