Stikalna tehnika

Stikalna tehnika (Low Voltage – Switchgear)

Vrhunsko kvaliteto stikalnih komponent podjetja LS zagotavlja v celoti avtomatizirana proizvodnja (od plastičnih izolacijskih delov, tuljav, kontaktov do testiranja in kalibracije stikal). LS-ov moderen obrat ima svoj preizkusni laboratorij, ki ga za svoje potrebe uporabljajo številne ustanove iz EU in ZDA (KEMA laboratorij). S stikalno tehniko LS vam nudimo odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

Elementi nizkonapetostne stikalne tehnike so namenjeni predvsem industriji, deloma pa je možna uporaba tudi v hišnih inštalacijah.

V naši ponudbi nizkonapetostne stikalne tehnike so:
inštalacijski odklopniki
odklopniki
močnostni kontaktorji z dodatno opremo
miniaturni kontaktorji z dodatno opremo
motorska zaščitna stikala z dodatno opremo
kombinacija motorskih zaščitnih stikal in kontaktorjev

Katalog:

Inštalacijski odklopnik serije BKN

Inštalacijski odklopnik je avtomatski stikalni aparat, ki ščiti pred preobremenitvenim tokom in/ali pred okvarnim tokom. Uporabljajo se za vklapljanje, prevajanje in izklapljanje tokov v normalnih obratovalnih razmerah, kot tudi v posebnih razmerah v tokokrogu, kot je npr. kratek stik.

Inštalacijski odklopniki LS Susol

Nizkonapetostni odklopniki (MCCB) se uporabljajo za nazivne tokove do 800A, zmožni pa so odklopiti do 65kA. Namenjeni so preklapljanju in zaščiti elektromotorjev ter v distribuciji električne energije. Poleg zaščite pred pred previsokim tokom nudijo tudi zaščito pred zemeljskim kratkim stikom.

Močnostni kontaktorji LS Industrial Systems Metasol

Močnostni kontaktorji (3 in 4 polni) so namenjeni stikanju elektromotorjev ter ostalih ohmskih, induktivnih in kapacitivnih bremen. Ponujajo možnost namestitve natične enote s pomožnimi kontakti.

Miniaturni kontaktor GMC-12M

Miniaturni kontaktorji so namenjeni stikanju elektromotorjev ter ostalih ohmskih, induktivnih in kapacitivnih bremen.

Motorna zaščitna stikala

Motorska zaščitna stikala so namenjena za toplotno (pretokovno) ter kratkostično zaščito motorjev.

Stikalna tehnika Korejskega proizvajalca LS Industrial Systems

LS Industrial Systems omogoča neposredno povezavo motorskih zaščitnih stikal in kontaktorjev preko adapterjev.

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.- Čas trajanje do 6 mesecev

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika. - Čas trajanja 1 do 2 dni

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri