Vabilo na sejem IFAM 2017

GO TO

Spoštovani!

Vabimo vas, da nas obiščete na mednarodnem sejmu za avtomatiko in mehatroniko IFAM 2017, ki bo potekal od 25.1. do 27.1.2017 v prostorih celjskega sejmišča. Sejem bo odprt vsak dan od 9.00 do 17.00.

Na sejmu vam bodo naši strokovnjaki z veseljem predstavili vse novosti v našem prodajnem programu ter vam odgovorili na vsa vprašanja glede uporabe naših produktov. Pričakujemo vas na novem, večjem razstavnem prostoru L203A (pri vhodu).

Za brezplačno vstopnico kliknite spodnjo povezavo in vpišite ključno besedo GO TO. Registracija je možna do vključno 27.1.2017 do 11. ure.
http://ICM-web.ungerboeck.com/reg/reg_p1_form.aspx?oc=10&ct=REGEXHIBITOR&eventid=5040

Če potrebujete dodatne informacije, nam pišite na info@goto.si ali nas pokličite na telefonsko številko 01 51 90 853.

Vljudno vabljeni.
Kolektiv podjetja GO TO.

IFAM
IFAM2016
IFAM2017
GO TO, sejem IFAM 2016

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.- Čas trajanje do 6 mesecev

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika. - Čas trajanja 1 do 2 dni

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri