L7NH

L7NH je servo pogon iz LS serije L7, ki omogoča mrežno upravljanje pogona v realnem času preko EtherCAT protokola. Serija L7NH se deli na 3x230V L7NHA (0,1-3,5 kW),  in 3x400V L7NHB (1-15 kW).

Specifikacije:

L7NHA

Napajalna napetost: 3x230V, 50-60 Hz
Kontrolna napetost: 1x230V, 50-60 Hz
Nazivni tok: 1,4-16,7 A
Maksimalni (vršni) tok: 4,2 -50,1 A
Podpora enkoderjem: Quadrature(Incremental), BiSS-B, BiSS-C(Absolute, Incremental), Tamagawa Serial(Absolute, Incremental), EnDat 2.2, Sinusoidal, Analog Hall
Komunikacija : EoE,CoE,FoE/USB2.0(HID)
Načini nadzora: hitrost, položaj, navor
I/O enote: 8 digitalnih vhodov, 4 digitalni izhodi
Varnost: STO

L7NHB

Napajalna napetost: 3x400V, 50-60 Hz
Kontrolna napetost: 1x400V, 50-60 Hz
Nazivni tok: 3,7-39 A
Maksimalni (vršni) tok: 11,1 -97,5 A
Podpora enkoderjem: Quadrature(Incremental), BiSS-B, BiSS-C(Absolute, Incremental), Tamagawa Serial(Absolute, Incremental), EnDat 2.2, Sinusoidal, Analog Hall
Komunikacija: EoE,CoE,FoE/USB2.0(HID)
Načini nadzora: hitrost, položaj, navor
I/O enote: 8 digitalnih vhodov, 4 digitalni izhodi
Varnost: STO

Prikaz čelne plošče:

Oznake:

Katalog

Navodila

Programska oprema

Certifikati

Ta stran uporablja piškotke. Z pritiskom na gumb "sprejmi" soglašate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na »omogoči piškotke«, ki vam omogočajo najbolj optimirano brskanje. Če še naprej uporabljate spletno stran goto.si, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali če kliknete »Sprejmi«, potem se z uporabo piškotkov strinjate.

O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Ta stran uporablja naslednje piškotke:

PH_HPXY_CHECK - Piškotek označuje, da je uporabnik dovolil uporabo piškotov na strani.- Čas trajanje do 6 mesecev

_ga, _gid, _gat – Piškotki za prepoznavo uporabnika. - Čas trajanja 1 do 2 dni

Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Zapri